Анкета

Коя паралелка на Езикова гимназия бихте избрали като първо желание?
 
ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ЯВИТЕ ЗА СЕРТИФИКАТ НА КЕЙМБРИДЖ

english-languageНа 27 април 2016 година приключва срокът за записване за полагане на изпит за придобиване на сертификат за владеене на английски език на университета Кеймбридж.
Изпитът ще се проведе на 25 юни 2016 година в ГПЧЕ „Васил Карагьозов" – Ямбол. От 5 години Ямболската езикова гимназия е лицензирана база за провеждане на изпити за сертификати на Кеймбридж – на хартиен носител и на компютър (по избор).
Необходимо е да влезете в сайта www.cambridgeexams-avo.com и да се регистрирате за явяване в изпитна база Ямбол. Таксата за  FCE е 339 лв., а за CAE е 359 лв.
Да притежавате сертификат на Cambridge English е голям плюс за Вас, независимо дали става дума за кандидатстване за работа, обучение или живот в чужбина. Той е удостоверение за Вашите езикови умения, признато от нaд 8 500 работодатели, университети и правителствени организации по цял свят.
Получаването на такъв сертификат отваря пред Вас врати към много нови възможности. Независимо за какво искате да използвате езиковите си умения, сертификатите на Cambridge English ще Ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност.
Не пропускайте възможността да получите безсрочен международно признат сертификат за владеене на английски език.


Email Drucken Twitter Facebook google\