Анкета

Избор на лого на ЕГ "В.Карагьозов"
 
Благотворителен ретро бал на Езикова гимназия

16-12-18-1Броени дни преди началото на коледната ваканция се проведе ежегодният благотворителен ретро бал на Езикова гимназия "Васил Карагьозов" - Ямбол, организиран по традиция от учениците от 12б клас.
Събитието се проведе за 12-ти пореден път на 16 декември 2016 г. от 19 часа в ямболския клуб "The Best", като средствата, събрани от продажбата на билети, както и от другите благотворителни инициативи, са за лечението на Донка Качулева, която е не само преподавател по биология в гимназията, но и класен ръководител на учениците, организирали мероприятието.
Темата на ретро бала тази година беше "Америка и модата на 20-те години на ХХ век", като по време на събитието организаторите ни запознаха с този период от американската история. Водещи бяха Росен Ташев и Маргарет Тодорова, а на сцената се изявиха танцьорите от All Steps, Ивет Динева и Ивет Багерова от 11Б клас и Елина Станчева от 8А клас. Атмосферата беше весела и динамична, а ретро костюмите, избрани от присъстващите, повече от впечатляващи.
По традиция се проведе и конкурса за Мис и Мистър ретро бал и участниците бяха оценявани от жури с председател г-жа Стоянка Стефанова и членове: г-жа Снежана Илиева и г-жа Мария Плочева. За мистър ретро бал беше обявен Станислав Плочев от 12а клас, а за мис - Светослава Иванова от 12б клас. Те впечатлиха журито и публиката с избора си на облекло и разбира се танцовите си умения. Тази година учениците бяха решили да организират и конкурс за учители с най-добри костюми и визия. Наградите отидоха при г-жа Мария Плочева, г-жа Снежана Илиева и г-жа Диана Иванова.
Накрая на вечерта щафетата за организирането на следващия ретро бал през 2017 година поеха Иван- Асен Енчев и Дарина Дончева от 11б клас. С какво ще ни изненадат те догодина, предстои да видим.
Ивелина Иванова, 11а клас

 

16-12-18-2 16-12-18-3


Email Drucken Twitter Facebook google\