Връзки

Анкета

Необходимо ли е гимназията да се преобразува?
 
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН РЕТРО БАЛ – ОТ ДЕЦАТА В ПОМОЩ НА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ

2015-12-bal4В навечерието на коледните празници, на 22 декември 2015 г., учениците от 12б клас на ГПЧЕ „Васил Карагьозов" – Ямбол организираха и проведоха благотворителен ретро бал в клуб „Валентин". Инициативата е традиционна за гимназията, провежда се за 11 път, като тази година благотворителната кауза е насочена към децата с увреждания от Дневен център „Дъга" към Комплекса за социални услуги за деца и възрастни – Ямбол.

Почти цял месец момичетата и момчетата от 12 б клас, с класен ръководител г-жа Снежа Рускова, проведоха активна благотворителна кампания за привличане на партньори и спонсори, за организирането на различни игри, конкурси и инициативи за вечерта на ретро бала. Над 300 ученици от гимназията и приятели участваха в благотворителния коледен бал, около 15 спонсори подкрепиха финансово инициативата: „Язаки –ЕООД", „Елко – ООД", „Уником", Адвокатски колектив – Ямбол, „ВиК"-Ямбол, „График2", Нотариус Лахтев, „Телеинфоцентър", Първа Инвестиционна Банка", Салон за красота „6 sente", „ Bulgarian Real Estade", „ Pizza Rock", Марк1", „Имсти-ООД"- Христо Христов", „Женя-Жи", Татяна Миланова и др.

С набраната благотворителна сума учениците от 12б клас ще закупят и дарят на децата от дневния център "Дъга" уред за физиотерапия „Вертикализатор", необходим ежедневно за оздравителните упражнения, а партньорите от „Язаки" подкрепиха инициативата и допълнително закупиха и ще дарят за децата с увреждания терапевтичен стол за 2000 лв.

2015-12-bal1 2015-12-bal3


Email Drucken Twitter Facebook google\